Çatıder Akademisyen ve Uzmanları 8. Ulusal Çatı Cephe...

Çatıder Akademisyen ve Uzmanları 8. Ulusal Çatı Cephe Sempozyumu'na Davet Etti!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği, (ÇATIDER) çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaların ele alındığı Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisini, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde düzenleyecek

13 Ekim 2015 - 13:15

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği, (ÇATIDER) çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaların ele alındığı Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisini, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde düzenleyecek. Ana teması “Çatı ve Cephe Sistemlerinde Yangın ile Rüzgâr Güvenliği” olacak sempozyuma katılacak akademisyen ve araştırmacıların 14 Aralık 2015 tarihine kadar bildiri özetlerini göndermeleri gerekiyor.

 

ÇATIDER, Türkiye’de çatı ve cephe sistemleriyle ilgili süreçlerde yer alan tasarımcılar, malzeme üretici ve dağıtıcıları, uygulamacılar, araştırmacılar ve ilgili diğer meslek gruplarının bir araya gelerek sektörün gelişmesine katkıda bulunulması amacıyla iki yılda bir Çatı ve Cephe Sempozyumu düzenleniyor. Sempozyumda, dünyada geçerli teknoloji ve standartlara ulaşarak yenilerini belirlemek için işbirliği olanakları geliştiriliyor.

 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun Yürütme Kurulu’nda Prof. Dr. Nihal Arıoğlu (İTÜ), Prof. Dr. Nil Türkeri (İTÜ), Doç. Dr. Mustafa Özgünler (MSGSÜ), Yrd. Doç. Dr. Cem Altun (İTÜ), Yrd. Doç. Dr. Erkan Avlar (YTÜ), Yrd. Doç. Dr. Sevgül Limoncu (YTÜ), Yrd. Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu (MSGSÜ), Öğr. Gör. Dr. Caner Göçer (İTÜ), Ar. Gör. Onur Savaşkan (MSGSÜ), Semih Kafadar (ÇATIDER), Atila Gürses (Onduline Avrasya), Adil Baştanoğlu (Arımeks), Levent Pelesen (Mardav), Jozef Bonfil (BTM),  Lebriz Akdeniz (Türk Ytong) ve Süleyman Mazlum (Mimar) yer alıyor.  Başkanlığını Prof. Dr. Nihal Arıoğlu’nun üstlendiği Bilimsel ve Teknik Kurul’da Dokuz Eylül Üniversitesi, İTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden akademisyenler bulunuyor.

 

“Sektörün gelişmesine akademik katkı sağlıyoruz”

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye’de çatı ve cephe sektörünün son yıllarda çok büyük bir gelişme sağladığını belirterek, “Dünyanın en yeni uygulama ve teknolojilerini ülkemizde uygulamaya başladık. Bu süreçte, düzenlediğimiz sempozyumun önemli bir katkısı var. Sektör temsilcilerinin büyük bir ilgi gösterdiği sempozyuma bu alanda çalışma yapan tüm akademisyen ve uzmanların katılımını bekliyoruz” dedi.

 

Son başvuru tarihi 14 Aralık 2015

Sempozyumda, Çatı ve Cephe Sistemleri ve Bileşenleri, Çatı ve Cephe Sistemlerinin Performansları, Çatı ve Cephe Sistemlerinde Süreçler, Sürdürülebilir Çatı ve Cephe Sistemleri, Çatı ve Cephe Sistemlerinde Görsel Etki, Çatı ve Cephe Sistemlerinde Yasal Olanaklar, Sınırlamalar ve Sigorta, Çatı ve Cephe Sistemlerinin Yapım ve Onarım Süreçlerinde İş Güvenliği, Tarihi Yapılarda Çatı ve Cepheler, Yenilikçi Çatılar ve Çatı Ve Cephe Sistemlerinde Enerji Üretimi konuları ele anılacak.

 

Bu haber 618 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık Katın!
Tabiatın Hediyesi Mermer ve Patlatma Taş ile Evlerinize Şıklık...
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat